Χαιρετισμός προέδρου
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 215 215 1990,   231 231 1990

Choose your language

elsqarhybebgzh-CNhrcsdanlenetfifrkadehugaitjakolvltnoplptrorusrslessvtruk

 

Χαιρετισμός Προέδρου


  Η ευγνωμοσύνη και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία σας και την ενεργή συμμετοχή σας στα προγράμματα σπουδών εκτιμάται από καρδιάς. Γι'αυτό κάθε χρόνο προσπαθούμε να εξελιχθούμε και να βελτιωθούμε σε όλα τα επίπεδα της προσφοράς υπηρεσιών που σας παρέχουμε αλλά και στην ποιότητα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρουμε, για όλους τους σπουδαστές μας, είτε βρίσκονται στην τάξη με φυσική παρουσία, είτε εξ αποστάσεως.


  Κινητήριος δύναμη αποτελεί η προσωπική εσωτερική μου ανάγκη για μετάδοση ουσιαστικής γνώσης, με σκοπό να αναδυθούν επαγγελματίες που ξεχωρίζουν από το πλήθος γιατί πρώτα από όλα αγαπάνε αυτό που κάνουνε. Έτσι θα μεταδόσουν και αυτοί με τη σειρά τους την πραγματική ουσία και αξία του κάθε επαγγέλματος στους μελλοντικούς πελάτες ή ασθενείς τους και να απολάυσουν τους καρπούς της πρόσφοράς και της επιτυχίας άμεσα.


  Πιστεύω ακράδαντα ότι το μυστικό της επιτυχίας βρίσκεται μέσα μας, γι' αυτό και σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα υπάρχουν κεντρικά μαθήματα που ωθούν την κατανόηση του εαυτού μας αλλά και την βελτίωση της επικοινωνίας με ένα ολιστικό τρόπο. Μόνο μέσα από την Ολότητα «ΟΛΟΝ» μπορούμε να καταλάβουμε τους άλλους και αυτό έχουμε έρθει να κάνουμε. Να μεταδώσουμε τον σωστό τρόπο σκέψης, τον Ολιστικό τρόπο σκέψης μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΟΛΟΝ. Γιατί όλοι το αξίζουμε!
Για το λόγο αύτο στο ΟΛΟΝ δε σπουδάζουμε …ΖΟΥΜΕ!Σας ευχαριστώ πολύ!

Με εκτίμηση,

Αγγελική Κοσκερίδου - Νιάρχου

Διευθύντρια

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.