Πανεπιστήμιο Amsterdam International University (AIU)
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 215 215 1990,   231 231 1990

Choose your language

elsqarhybebgzh-CNhrcsdanlenetfifrkadehugaitjakolvltnoplptrorusrslessvtruk

Η ΟΛΟΝ Education για πάνω από 8 έτη διδάσκει με επιτυχία θεραπευτές στους τομείς Ψυχοθεραπείας, Ολιστικής Υγείας & Ευεξίας. Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια μας δίνει δύναμη και έμπνευση για να εξελισσόμαστε συνεχώς. Μετά την επιτυχημένη αδειοδότησή μας ως Κέντρο Δια βίου Μάθησης 1 από τον ΕΟΠΠΕΠ, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης κατάρτισης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Σας προσφέραμε ως πρωτοπόροι ακαδημαϊκούς τίτλους σε συνδυασμό με επαγγελματική εκπαίδευση από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια γιατί μας το ζητήσατε!

Οι ανάγκες όμως αλλάζουν όπως και οι απαιτήσεις των σπουδαστών και μετά από αιτήματα σας για εξασφάλιση της εγκυρότητας των Πανεπιστημίων που συνεργαζόμασταν, αποφασίστηκε να λάβουμε οι ίδιοι δράση στο χώρο την Ανώτατης Εκπαίδευσης ώστε να αισθάνεστε ακόμα πιο ασφαλείς και σίγουροι με την επιλογή του ακαδημαϊκού σας τίτλου.

Ο Όμιλος ΟΛΟΝ Group ανακοινώνει τις δυνατότητες που έχετε να λάβετε ακαδημαϊκούς τίτλους σε μορφή combination εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Amsterdam International University (AIU) στην Ολλανδία με ταυτόχρονη εκπαίδευση στο ΚΔΒΜ & το Πανεπιστήμιο ώστε να κατακτήσετε όλα τα εφόδια και να καλύψετε τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις που ορίζεται από το κράτος της Ολλανδίας ώστε να λάβετε ακαδημαϊκούς τίτλους (Diploma. Bachelor, Master, PhD).

Επιπλέον, σας δίνεται η δυνατότητα να εγγράφεστε απευθείας στο AIU University και να ακολουθείτε ακαδημαϊκή εκπαίδευση από απόσταση, είτε μέσω elearning, είτε συνδυάζοντας φυσική παρουσία στο ΟΛΟΝ Education όταν απαιτείται.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Ολλανδίας είναι η ιδανική επιλογή διότι οι απόφοιτοι των Ολλανδικών Πανεπιστημίων θεωρούνται περιζήτητοι. Αυτό συμβαίνει διότι μπορεί μεν σε ένα Ολλανδικό Πανεπιστήμιο η εισαγωγή να είναι πιο εύκολη και γρήγορη συγκριτικά με ένα Αγγλικό Πανεπιστήμιο, αλλά τα κριτήρια και τα μαθησιακά αποτελέσματα που τίθενται στο Ολλανδικό Πανεπιστήμιο είναι πολύ υψηλότερα σε σχέση με το Αγγλικό. Οπότε οι υψηλές απαιτήσεις των Ολλανδικών Πανεπιστημίων συμβάλουν στην αναβάθμιση του κύρους των αντίστοιχων αποφοίτων. Αυτός είναι και ο λόγος που η Ολλανδία θεωρείται από τις πρώτες σε κατάταξη ranking χώρες για σπουδές."Το ήξερες; Πολλά ολλανδικά πανεπιστήμια είναι στην κορυφή των Ευρωπαϊκών rankings!"Επίσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η σχολή συνεργάζεται με το Harvard Medical School για τη παροχή προγραμμάτων μετεκπαίδευσης (προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης, σεμινάρια κτλ) ή foundation προγράμματα εκπαίδευσης.

AIU | Amsterdam International University - Υποτροφίες

To Διεθνή Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ σας καλωσορίζει και εκπαιδευτικό του περιβάλλον. Οι απόφοιτοι του ΟΛΟΝ Education έχουν τη δυνατότητα να συνεχίσουν τη μετεκπαίδευση τους στο AIU University και να λάβουν ακαδημαϊκούς τίτλους (Diploma, Bachelor, Master, PhD) με ειδική υποτροφία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τη σχολή για αναλυτικές πληροφορίες.

Harvard Medical School

Το ΟΛΟΝ Education & το AIU University στα πλαίσια της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης διεξάγει συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Harvard. Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει κάποιο πρόγραμμα από το Harvard παρακαλείται να στείλει μήνυμα με εκδήλωση ενδιαφέροντοςThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. για να λάβει αναλυτικές πληροφορίες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή από όλα τα προγράμματα σπουδών.

AIU-Ενημερωτικό Φυλλάδιο

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ!

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.