σπουδές με αναγνωρισμένα πτυχία, διπλώματα αναγνωρισμένα , πτυχία απο αγγλικό πανεπιστήμιο Αθήνα, σπουδές στην Ελλάδα με πτυχία από αγγλικά πανεπιστήμια, bachelor στην Ελλάδα, master στην Ελλάδα
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 215 215 1990,   231 231 1990

Choose your language

elsqarhybebgzh-CNhrcsdanlenetfifrkadehugaitjakolvltnoplptrorusrslessvtruk

  Στο ΟΛΟΝ έχουμε διεξάγει σημαντικές συνεργασίες με Πανεπιστήμια και Φορείς στην Ευρώπη και την Αμερική με σκοπό να προσφέρουμε την Ακαδημαική Αναγνώριση με την απονομή τίτλων σπουδών Dipl, Bsc, Msc, PhD σε εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν παράλληλα επαγγελματική εξειδίκευση*.

  Όλα τα προγράμματα προσφέρονται στα Ελληνικά και διεξάγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα. Δυνατότητα για Αγγλική διδασκαλία κατόπιν αιτήματος στη σχολή.
  

  Η αποφοίτηση σας μπορεί να διεξαχθεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα ή και στο Εξωτερικό εφόσον το επιθυμείτε -Ισπανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία- ανάλογα με την περιοχή αποφοίτησης που επιλέγεται από τα Πανεπιστήμια, κατόπιν συννενόησης με τη διεύθυνση.

Αναλυτικά τα πτυχία:

Diploma

  Δίπλωμα Εξειδίκευσης στον κλάδο που επιλέγεται βάση των σπουδών σας. Συνοδεύεται από τη βεβαίωση παρακολούθησης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΟΛΟΝ.
Δυνατότητα για έξτρα απονομή Διπλωματος από το Πανεπιστήμιο που συνεργαζόμαστε. Απαιτούνται έξτρα εξετάσεις , διπλωματική εργασία και μία επιπρόσθετη αίτηση για το Πανεπιστήμιο.

Bachelor

 Προπτυχιακός τίτλος σπουδών εως 120 Credits
Περιλαμβάνει επαγγελματική εξειδίκευση και πρακτική άσκηση. Απονέμεται με την ολοκλήρωση 2 ταχύρρυθμων ετών ή 3 ετών κανονικής φοίτησης.
Απαιτείται μία εξτρα αίτηση για το Πανεπιστήμιο στην έναρξη της εγγραφής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών.

Master

 Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών εως 50 Credits.
Περιλαμβάνει επαγγελματική εξειδίκευση και πρακτική άσκηση. Απονέμεται με την ολοκλήρωση 1 έτους ταχύρρυθμου ή 2 ετών κανονικής φοίτησης.
Απαιτείται μία εξτρα αίτηση για το Πανεπιστήμιο στην έναρξη της εγγραφής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών.


Doctorate - PhD

  Διδακτορικός τίτλος σπουδών εως 70 Credits
Περιλαμβάνει επαγγελματική εξειδίκευση, πρακτική άσκηση και διδασκαλία. Απονέμεται με την ολοκλήρωση 1 ετους ταχύρρυθμου ή 2-3 ετών κανονικής φοίτησης.
Απαιτείται μία εξτρα αίτηση για το Πανεπιστήμιο στην έναρξη της εγγραφής στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών.
Υπάρχει δυνατότητα αίτησης απονομής ακαδημαικού τίτλου και στη διάρκεια της φοίτησης με μία μικρή επιβάρυνση στα fees του Πανεπιστημίου.


1 Credit = 15 Εκπαιδευτικές Ωρες

Κατά μέσο όρο:
Το 1/3 των εκπαιδευτικών ωρών διεξάγεται στην τάξη
Το 1/3 σε μελέτη και έρευνα με εργασίες στο σπίτι και τη βιβλιοθήκη
Το 1/3 σε πρακτική άσκηση και εργασία

 

*Το ΚΔΒΜ ΟΛΟΝ έχει τη δυνατότητα να παρέχει έως 2 έτη σπουδών επαγγελματικής κατάρτισης. Δεν παρέχει ακαδημαϊκούς τίτλους. Αυτοί παρέχονται αποκλειστικά απο το αντίστοιχο εκπαιδευτικό ίδρυμα ή πανεπιστήμιο , κατόπιν ξεχωριστής αίτησης του σπουδαστή για παρακολούθηση προγράμματος σπουδών του συγκεκριμμένου εκπαιδευτικού ιδρύματος που θα επιλέξει.

 

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies  για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.